Selecteer een pagina
Home » Lexus sleutelbehuizing

Lexus sleutelbehuizing

Voor jouw Lexus vind je in het aanbod van Keyshell officiële sleutelbehuizing. Is je huidige autosleutelhoes aan vervanging toe? Met de juiste sleutelbehuizing houd je de elektronica in de afstandsbediening van je autosleutel goed beschermd. Hiermee verleng je de levensduur van je autosleutel, waardoor je grotere uitgaven in de toekomst kunt vermijden. Ontdek ons aanbod en bestel nieuwe sleutelbehuizing voor jouw Lexus Altezza Celsior, Land Cruiser of een van de andere uitvoeringen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste sleutelbehuizing?

N

WebwinkelKeur partner

N

Voor bijna elk automerk

N

Binnen 1 dag verzonden

Zoek je voor jouw Lexus nieuwe sleutelbehuizing?

Kies jouw model, het juiste bouwjaar en ontdek direct ons aanbod aan sleutelbehuizing voor jouw Lexus, bijvoorbeeld deze lege 2-knopssleutelbehuizing voor diverse Lexus-modellen. Het is belangrijk om te controleren of de binnen- en buitenkant van de lege sleutelbehuizing overeenkomen met je huidige sleutelhoes. Je dient zelf de elektronica en de transponder over te zetten. Naast sleutelbehuizing voor het automerk Lexus, vind je in ons aanbod ook officiële sleutelbehuizing voor onder andere:

Bestel voor 15:00 uur voor een zeer snelle levering

Plaats je bestelling voor 15:00 uur zodat wij jouw nieuwe sleutelhoes dezelfde dag nog kunnen verzenden. Je bestelling wordt tegen een kleine vergoeding bezorgd in je brievenbus. Het kan zijn dat wij niet de juiste sleutelbehuizing voor jouw auto aanbieden in de webshop, maar de kans is groot dat wij deze wel op voorraad hebben. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. KLIK HIER! Je kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0223-683870 of door te e-mailen naar info@keyshell.nl